Bizden Haberler, İş Hukuku ve SGK Mevzuatı
Merhaba,
Aylık periyotlarla düzenlenen online eğitim programlarımıza devam ediyoruz.
Bu programda sizlere SGK ve İş teftişlerinin usul ve esasları hakkında eğitim planladık.
Online ortamda canlı olarak düzenleyeceğimiz eğitimimizde Sn. Ersin UMDU’nun sunumuyla firmalara yönelik yapılan denetimler ile ilgili güncel mevzuatı, uygulamadaki yaşanan sorunları ve çözüm yollarını katılımcılarımıza aktaracağız. Ayrıca katılımcılarımız konuyla ilgili sorularını eğitim sırasında yazılı ya da sözlü olarak sorarak sorularına anında cevap alabilecektir.
Kayıt oluşturmak için tıklayınız.
Eğitimin İçeriği
Teftiş, inceleme, soruşturma nedir?
Hangi haller resen incelemeye tabidir?
Firmaların saklaması ve beyan etmesi gereken belge ve datalar nelerdir?
Karşılaşılabilecek İPC ve yaptırımlar
Güncel mevzuat değişiklikleri
İşletmelerin denetimde sahip oldukları haklar
Savunma ve itiraz süreleri
Bu Eğitimin Amacı Nedir?
Son dönemlerde artan kamu kaynaklı denetimler ile birlikte denetimler öncesi firmaların hakları ve borçları hakkında bilgi sahibi olmaları son derece önem teşkil etmektedir.
Denetim ve teftiş süreçlerinde etkin bir strateji ancak teftişlerin usul ve esaslarına hakim olunması durumunda ortaya konulabilmektedir.
Planladığımız eğitim ile birlikte amacımız siz değerli katılımcılarımıza teftiş ve denetimlerde farkındalık kazanma hususunda destek olmaktır.
Eğitime Kimler Katılabilir?
İşverenler, İşveren Vekilleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, Şirket Yöneticileri, Finans ve Mali İşler Yöneticileri, Yatırım Uzmanları, Mali Müşavirler, İnsan Kaynakları Yöneticileri, İnsan Kaynakları Personelleri, Öğrenciler, Bordro Personelleri, İdari yöneticiler
Eğitimin Detayları
Tarihi: 16.08.2022
Saat 14:00-16:00
Uzaktan – Canlı (Microsoft Teams)
Eğitimimizin ücreti KDV dahil 200 TL’dir.
Not: Eğitimimiz Dora Smart İş ve Sosyal Güvenlik üyelerine ücretsiz olup, Smart Teşvik üyelerine % 50 indirimlidir.
Eğitmen
Ersin UMDU
E.SGK İstanbul İl Müdürü Yrd.
E. SGK Müfettişi
İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümünde 2001 yılında lisans eğitimini, Marmara Üniversitesi Sosyal Eğitimler Enstitüsü Çalışma Ekonomisi bölümünde 2011 yılında yüksek lisans eğitimini tamamladı.
Lisans eğitiminden sonra 2003 yılında İstanbul Defterdarlığı’nda Muhasebe Denetmen Yardımcısı olarak çalışmaya başladı. 2004 yılında Sosyal Sigortalar Kurumu Sigorta Teftiş Kurulunca düzenlenen sınavı kazanarak Sigorta Müfettiş Yardımcı olarak çalışmaya başladı. 2011/9-2013/ 5 arası SGK İstanbul İl Müdürlüğünde İl Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu. Şu an Kurumdan ayrılarak işyerlerine iş ve sosyal güvenlik danışmanı olarak hizmet vermektedir.
İş ve sosyal güvenlik hukuku alanında Yaklaşım, Sosyal Güvenlik Dünyası, Mali Çözüm, Lebib Yalkın gibi mesleki dergilerde makaleleri yayınlanmaktadır.
Sosyal Güvenlik Reform Sonrası Asgari İşçilik Uygulaması (Yaklaşım Yayınları-2009), Sigorta Prim Teşvikleri ve İşçi Ödenekler (İTO Yayınları-2010), 5510 Sayılı Kanuna Göre Uzun Vadeli Sigorta Kolları (Yayınlanmamış Yüksek Lisans Tezi-2011), Yerel Yönetimlerde Sosyal Güvenlik Hukuku, İş Hukuku ve Personel Hukuku Uygulamaları (Mahalli İdareler Derneği-2011), İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Notları (4T Yayıncılık- 2020) ve İşçilik Ödemelerinde SGK ve VERGİ Kesintileri (4T Yayıncılık- 2021) adlı kitapların yazarıdır.
Copyright © 2024 DoraSmart for
SmartPortal
Bu web sitesi Karınca Bilişim tarafından hazırlanmıştır.
Web sitemiz 256 bit SSL sertifikası ile güvenli ödeme hizmeti sağlamaktadır.
Sorularınız için lütfen bize ulaşın!